
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar ve beraberindeki yöneticiler, Nevşehir’in ticaret dünyasında önemli görevler üstlenen iki ismi ziyaret etti.
Heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Öbekli ile yeniden güven tazeleyerek Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı görevine devam eden İbrahim Salaş’ı makamlarında ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Mehmet Ali Öbekli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar ve beraberindeki yöneticiler, ilk olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Öbekli ile bir araya geldi. Yeni görevinden dolayı Öbekli’yi tebrik eden Uçar, Nevşehir’in gelişiminde ticaret ve sanayi dünyasının önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.
Nevşehir’in ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesi, iş dünyasının güçlenmesi ve şehrin geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların önem taşıdığına dikkat çekilen ziyarette, Öbekli’ye yeni görevinde başarılar dilendi. Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar, Mehmet Ali Öbekli’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemin Nevşehir iş dünyası açısından hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.
İbrahim Salaş’a Güven Tazelemesinin Ardından Ziyaret
Ülkü Ocakları heyeti, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı da makamında ziyaret etti. Yeniden güven tazeleyerek görevine devam eden Salaş’ı tebrik eden Dr. Mehmet Uçar, yeni dönemde yürütülecek çalışmalarda başarılar diledi. Nevşehir’in tarım ve ticaret hayatında önemli bir konuma sahip olan Ticaret Borsasının çalışmaları üzerine gerçekleştirilen ziyarette, kentin ekonomik gelişimi açısından üretimin ve ticaretin taşıdığı önem ön plana çıktı. Başkan Uçar, Salaş’a yönelik tebriklerini ileterek görev döneminin Nevşehir’e ve kentte faaliyet gösteren üreticilere hayırlı olmasını diledi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla devam etti.
“Nevşehir İçin Ortak Akıl ve İş Birliği Önemli”
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar, Nevşehir’in gelişmesi ve geleceğe daha güçlü hazırlanması için kurumlar arasındaki iletişim ve iş birliğinin önemine dikkat çekti. Uçar, “Nevşehir’in gelişimine katkı sunan her çalışma kıymetlidir. Şehrimizin ekonomik ve sosyal anlamda ilerlemesi için kurumlarımızın ortaya koyduğu gayretleri önemsiyoruz. Ticaret ve sanayi alanında yürütülecek çalışmaların, Nevşehir’in potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Mehmet Ali Öbekli Başkanımıza ve İbrahim Salaş Başkanımıza yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. Görevlerinin hem kendileri hem de Nevşehir’imiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Selam nasılsınız