reklam

KAPTİD BAŞKANI  TEYFİK ÖLMEZ GÜVEN TAZELEDİ « nevsehir haber

13 Mayıs 2024 - 18:28

KAPTİD BAŞKANI  TEYFİK ÖLMEZ GÜVEN TAZELEDİ

Son Güncelleme :

27 Nisan 2024 - 17:39

reklam
KAPTİD BAŞKANI  TEYFİK ÖLMEZ GÜVEN TAZELEDİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Kapadokya Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği(KAPTİD)’in 26. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Teyfik Ölmez güven tazeledi.

Nevşehir’in Uçhisar beldesindeki  Uçhisar Montana Cafe Restaurant’da gerçekleştirilen KAPTİD’in 26. Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşısının okunmasıyla başlandı.

Başkanlık divanının oluşturulmasının ardından 2020-2023 dönemine ait yönetim ve denettim kurulu raporlarının ,üyelerde onaylanmasının ardından seçime geçildi.

Seçime tek liste halinde katılan Teyfik Ölmez, yeniden KAPTİD Başkanı olurken, Yönetim Kurulunun diğer üyeleri ise şu isimlerden oluştu.; Dilek Yulaf, Sefa Yıldırım, Abdullah İnal, Mustafa Erdem, Halil Elalan ve M. Önder Emirmehmetoğlu.

KAPPTİD’in Denetim Kurulu üyeliklerine de Atacan Bedir, Bekir Coşkun ve  Cemal Yıldırım seçildi.

Gerçekleşen KAPTİD’in 26. Olağan Genel Kurulu sonrasında üye turizmcilere teşekkür eden Başkan Teyfik Ölmez, ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya bölgesinde, turizmin itici temel güçlerinden biri olan turistik otelciler ve işletmecilerin sektörün daha da güçlü hale getirilmesi noktasında KAPTİD olarak bundan sonra da etkin çalışmalar içerisinde olacaklarını belirtti. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına Nevşehir Valiliği himayesinde  KAPTİD’in koordinasyonunda önemli çalışmalara geçtiğimiz 3 yıllık süreçte imza atıldığını aktaran Başkan Ölmez, 2024-2026 döneminde de bu hedefleri daha da aşarak bölgenin turizm gelişmişliğine ciddi ivmeler kazandırma çabası içerisinde olacaklarını aktardı.

KAPTİD Genel Kurulunda Başkan Tevfik Ölmez’in önerisi ile  2026 yılından başlamak üzere KAPTİD Yönetim Kurulu üye sayısının da 7 den 9’a çıkarılması üyelerin oyları ile kabul edildi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam