reklam

BU ÇOCUKLAR VE ÖĞRETMENLER ALKIŞLANIR « nevsehir haber

19 Mayıs 2024 - 04:51

BU ÇOCUKLAR VE ÖĞRETMENLER ALKIŞLANIR

Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 19:30

reklam
BU ÇOCUKLAR VE ÖĞRETMENLER ALKIŞLANIR
reklam

KAYSERİ’DEN 2 BÖLGE BİRİNCİLİĞİNİ ŞEHRİMİZE KAZANDIRDILAR

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi’nde yarının bilim insanı olmaya namzet öğrencilerimiz ,elde ettikleri başarılı sonuçlarla bizleri hem onurlandırdı ve hem de gururlandırdı.

Kayseri’de gerçekleştirilen ”18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması” nda,  danışman öğretmen Aylin AKYÜZ ve öğrenciler Duru KARAKAYA ve Beren ÇAKACI teknoloji ve tasarım alanında bölge 1.liği, danışman öğretmen Ayşe KAYAALP ve öğrenciler Zeynep Aylin ÇEVİK ve Simay AVCU bölge 1.liği kazandı.

Proje yarışmaları 22- 25 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de yapıldı.

Nevşehir’i temsilen  11 adet proje ekibi yarışmaya katıldı.

Yarışma sonunda Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinden; ışman öğretmen Ayşe KAYAALP ve öğrenciler Gökçe İkra GÖK ve Ezgi İSMAİLOĞLU coğrafya alanında bölge 3.lüğü, danışman öğretmen Aylin AKYÜZ ve öğrenciler Duru KARAKAYA ve Beren ÇAKACI teknoloji ve tasarım alanında bölge 1.liği, danışman öğretmen Ayşe KAYAALP ve öğrenciler Zeynep Aylin ÇEVİK ve Simay AVCU bölge 1.liği kazandı.

Nevsehirtrendhaber olarak, Nevşehir’e haklı bir başarı kazandıran, geleceğimizi teslim edeceğimiz evlatlarımızın bilimsel anlamdaki bu çalışma ve gayretlerinin bundan sonraki süreçlerde de artarak devam etmesini Cenab-ı Allah’dan niyaz eder, bu evlatları yetiştiren muhterem öğretmenler ve ebeveynlerini de  gönülden tebrik ederiz.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam