reklam

Başkan İnce Erciyes Üniversitesi Heykel Bölümü Öğretim Üyeleri ile Bir Araya Geldi « nevsehir haber

14 Mayıs 2024 - 13:02

Başkan İnce Erciyes Üniversitesi Heykel Bölümü Öğretim Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 13:35

reklam
Başkan İnce Erciyes Üniversitesi Heykel Bölümü Öğretim Üyeleri ile Bir Araya Geldi
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Hakkı Atamulu Parkının daha da güzel hale getirilmesi amacıyla Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üye ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan İnce, Cumhuriyet döneminin en önemli yontu ustalarından biri olan ve iki dönemde Derinkuyu Belediye Başkanlığı yapan Hakkı Atamulu’nun ilçe merkezinde Açık Hava Müzesi olarak tasarladığı ve içerisinde Türkiye’nin en büyük Taş Atatürk Heykelinin bulunduğu parkın daha da zengin bir görünüme kavuşturulması için Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Heykel Bölümü öğretim üye ve öğrencileri ile fikir alışverişinde bulundu.

Başkan İnce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirmede; “  Erciyes Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri ile bir araya geldik.

Kıymetli heykeltıraşımız Hakkı Atamulu’nun açık hava müzesi şeklinde tasarladığı Hakkı Atamulu Kültür Parkını ziyarete gelen değerli öğretim görevlileri ile;

Parkımızı nasıl daha güzel hale getirebileceğimize dair istişarede bulunduk.

İlçemizde bulunan Türkiye’nin en büyük taş Atatürk heykelinin, eksiklerini en doğru ve en iyi şekilde nasıl tamamlayacağımızı konuştuk. Hakkı Atamulu ve eserleri üzerine bol bol sohbet ettik.” ifadelerinde bulundu.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam