reklam

Başkan Ali Ertuğrul Bul, Kayseri’de Bölge Müdürleriyle Görüştü « nevsehir haber

19 Mayıs 2024 - 21:50

Başkan Ali Ertuğrul Bul, Kayseri’de Bölge Müdürleriyle Görüştü

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 10:22

reklam
Başkan Ali Ertuğrul Bul, Kayseri’de Bölge Müdürleriyle Görüştü
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Ürgüp’ü ilgilendiren konu ve konulara ilişkin olarak Kayseri’de, İller Bankası, DSİ ve Karayolları Bölge Müdürleri ile görüşmelerde bulundu.

Ziyaretlere ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirmelerde bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul; “ Kayseri’de DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e,

Karayolları Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük’e,  İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata’ya, ziyaretler gerçekleştirdik.

Damsa Barajı, Akıllı Kavşak, Total Kavşağı, hastaneye giden yol sağ kısım kaldırımları, Servet Sitesi arkasındaki imarlı yol, üst geçit, alt geçit, akıllı kavşaktan sağ tarafa by pass, Avanos’tan gelişte Peribacaları’na by-pass konularını konuştuk.

İller Bankası ile içinde arıtma tesisinin taşınması da olan pek çok proje görüştük. Bu arada bizim orojelerimizi anlattık, çok pozitif geri bildirimler aldık.

Aksalur su şebekesinin yenilenmesi konusunda da sürpriz gelişmeler var. Sayın Milletvekilimizin katkısı ile birlikte güzel bir sonuç çıkabilir. Temas halindeyiz.” değerlendirmelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam