reklam

Yerli turist grupları için yılbaşında cazibe merkezi haline geldi « nevsehir haber

22 Mart 2023 - 02:32

Yerli turist grupları için yılbaşında cazibe merkezi haline geldi

Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 11:00

reklam
Yerli turist grupları için yılbaşında cazibe merkezi haline geldi
reklam

Kapadokya yılbaşına dolu giriyor

SON yıllarda yerli ve yabancı TV kanallarının en gözde çekim platformu haline gelen Kapadokya,yılbaşı için de özellikle yerli turist gruplarının ülke genelinde tercih ettiği en gözde mekanlardan biri olmaya aday haline geldi. Bölga Yılbaşı Akşamı Yüzde Doksan dolu

Kapadokya Turistik İşletmeler Derneği (KAPTİD)Başkanı Yakup Dinler , Kapadokya bölgesindeki turizm potansiyelinin l2 ay süre ile devam eden temel bir olgu olarak değerlendirildiğini belirterek,özellikle son yıllarda yerli ve yabancı TV ekiplerinin konulu ve belgesel nitelikli filmler için ideal bir merkez haline gelmesiyle birlikte bölgeye özellikle büyük kentlerden büyük bir iç turizm hareketliliğinin başladığını bildirdi.

Kapadokya bölgesindeki bu hareketliliğin özel günlerde özellikle çok yoğun hale geldiğini kaydeden Dinler , yaklaşan Yılbaşı için tüm hazırlıklarının son aşamaya geldiğini söyleyen Dinler, “ Canlı Müzik eşliğinde limitsiz içki sunumunun da yapılacağı yılbaşında, sürprizlerle konaklama tesisleri ve eğlence merkezleri misafirlerine hizmetler sunacak.Özel paket programların da uygulanacağı yılbaşında Kapadokya bölgesi büyük bir yoğunluğu yaşayacak.Turistik işletmeler yılbaşı için hazırlıklarımızı titizlikle en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Dinler, yılbaşı için Büyük kentlerden ve yakın iller olan Kayseri,Niğde,Kırşehir ve Aksaray’danda Yılbaşı için Rezervasyon yaptıranlar oldu dedi.

 

-KAPADOKYA-TURİZM-
reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam