reklam
reklam

2017 OKUL SPORLARI SATRANÇ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ « nevsehir haber

24 Ekim 2024 - 20:17

2017 OKUL SPORLARI SATRANÇ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

reklam
2017 OKUL SPORLARI SATRANÇ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 5:46

reklam

2017 OKUL SPORLARI SATRANÇ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Final Yarışması Nevşehir Avanos İlçesi Atatürk Spor Salonunda gerçekleştiriliyor.

2017 okul sporları satranç Türkiye birinciliği final yarışması açılış törenine, Vali AKTAŞ, Avanos Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız TULAY, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, ilçe daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Final Yarışması 81 ilden çok sayıda öğrencilerin katıldığı yarışma, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoriden oluşmakta olup düzenlenen bu tür yarışmalarla Türkiyenin her ilinden gelen sporcu gençlerin birbirleriyle tanışmalarına birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine ve gidilen yerlerin kültürel özelliklerini ve değerlerini yerinde görerek sporcuların bilgi ve tercübelerine ışık tutacak olup bakış açılarına farkındalık sağlayacağı belirtildi.

İlimiz Valisi İlhami AKTAŞ’ın temsili yaptığı hamle ile final yarışması startı verildi.

Vali AKTAŞ, Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Final Yarışmasının ilimizde gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diledi, sporcularla yakında ilgilendi.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam