
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO) Başkan adayı Yüksel Babaoğlu, NTSO üyeleri için yurt dışı seyahat vize birimi kuracaklarını söyledi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Babaoğlu şu ifadelerde bulundu; “ Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde, üyelerimizin yurt dışı iş seyahatlerini kolaylaştırmak ve vize süreçlerinde yaşadıkları sorunları azaltmak amacıyla Yurt Dışı Seyahat ve Vize Birimi kuracağız.
Üyelerimizin; * Vize başvuru süreçlerinde doğru yönlendirilmesi, * Gerekli evrakların hazırlanması, * Randevu süreçlerinin takibi, * Yurt dışı iş görüşmeleri, fuarlar ve ticari seyahatler için gerekli işlemlerde destek alması için odamız bünyesinde profesyonel bir hizmet noktası oluşturacağız.
Üyemizin işi, bizim işimizdir. Ticaret erbabımızın önündeki bürokratik engelleri azaltacak, üyelerimizin dünyaya açılmasını kolaylaştıracağız. Odamız sadece aidat alan değil, üyesinin işini kolaylaştıran bir oda olacak. YENİ BİR DÜZEN GELECEK. ÜYE ODAKLI HİZMET DÖNEMİ BAŞLAYACAK.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Selam nasılsınız