
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de geçici kimlik belgesi bulunmayan yabancı uyruklu kadınlara para karşılığı muayene ve ameliyat yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.Şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla, 4'ünün ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Nevşehir Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir kadın doğum doktorunun kimliği bulunmayan yabancı uyruklu kadınlardan ücret karşılığında muayene, doğum ve genital bölgeye estetik ameliyatı gibi işlemler yaptığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 9 şüpheli gözaltına alındı.
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden doktor ile birlikte 2 kişi tutuklandı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Selam nasılsınız