reklam
reklam

Hiç hesap yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım « nevsehir haber

26 Ekim 2024 - 18:30

Hiç hesap yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım

Son Güncelleme :

09 Haziran 2017 - 10:23

reklam
Hiç hesap yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım
reklam

Hiç hesap yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, siyaseten şu ana kadar hiç hesap yapmadığını, bundan sonra da yapmayacağını dile getirdi.

Şu an Nevşehir’in seçilmiş belediye başkanı olarak görevinin başında olduğunu kaydeden Başkan Ünver, Milletvekilleri ve parti teşkilatlarıyla uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarının da altını çizdi.

Kendisi için önemli olanın Ülke ve Nevşehir menfaatleri olduğuna vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Ben siyaseten hiç hesap yapmadım bugüne kadar. Hiç hesabım olmadı. Ben şu an Nevşehir’in seçilmiş belediye başkanıyım. Allah’a şükürler olsun, Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Ben bugüne kadar hiç hesap yapmadığım gibi bundan sonra da hiç hesap yapmayacağım. Rabbim, insanlarımız, teşkilatlarımız bizi nerede görmek isterlerse biz orada hizmet etmeye devam ederiz. Görmek istemediklerinde de anında bırakırız. Böyle bir derdimiz, hesabımız, kendi üzerimizden yapacağımız bir şemiz yok. Önemli olan Ülkemizin ve Nevşehir’imizin menfaatleri neyi gerektiriyor ise biz orada olmaya devam edeceğiz” dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam