• Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Gülşehir Belediye Başkan Vekili Parlar, Ankara’da Temaslarda Bulundu

ad826x90

NEVŞEHİR(TRENDHABER)-Gülşehir Belediye Başkanvekili Volkan Parlar, ilçeye kazandırılacak yeni hizmetler ve devam eden yatırımlara ilişkin olarak MHP ‘li Belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.  

Gülşehir Belediyesi Başkan Vekili Volkan Parlar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, ilçe belediye başkanları ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver’i makamında ziyaret etti.  

Gerçekleştirilen görüşmede, ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar ve ihtiyaç duyulan destekler ele alındı.   Başkan Vekili Volkan Parlar, ilçenin öncelikli ihtiyaçlarına ilişkin yatırım ve destek taleplerini Bakan Yardımcısı Hasan Suver’e iletti.  

MHP Genel Merkezi’ne Ziyaret  

Ankara programı kapsamında heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti.  

İlçenin gelişimi, ihtiyaçları ve planlanan yatırımlara ilişkin temasların gerçekleştirildiği Ankara programı, yapılan ziyaretlerin ardından sona erdi.

Etiketler:


    reklam2



    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.