reklam

Bakan’dan Asgari Ücret Açıklaması.! « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 09:50

Bakan’dan Asgari Ücret Açıklaması.!

reklam
Bakan’dan Asgari Ücret Açıklaması.!
Son Güncelleme :

23 Aralık 2016 - 10:06

reklam

Bakan Müezinoğlundan Asgari Ücret Açıklaması.!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu TRT Haber’de katıldığı canlı yayında asgari ücret konusunda açıklamalarda bulundu.
Bakan Müezzinoğlu, asgari ücretle ilgili son komisyon toplantısının 29 Aralık’ta yapılacağını bildirirken, asgari ücrette yapılacak düzenlemenin işçi ve işveren açısından da mutlu olunmayacak bir miktar olabileceğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu : “Asgari ücretle ilgili son turu haftaya çarşamba yapacağız. Tabi burada zor bir süreç, bir taraftan işçi kardeşlerimizin standartlarını yükseltme gayretindeyiz, işverenin dünyayla rekabet, küresel sorunlar, bölgesel sorunlar, istihdam maliyetler çok zor değil. Her iki tarafın da çok mutlu olmadığı huzurlu ve bereketli bir rakamı haftaya ilan edeceğiz.” dedi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2’inci toplantısını dün yapmıştı. Toplantıya TÜİK yetkilileri de katılmış ve ağır işte çalışan bir işçinin aylık ihtiyacının 1600 TL civarında olduğunu açıklamışlardı. TÜRK-İŞ asgari ücretin en az 1600 TL olmasını talep ediyor.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam