reklam
reklam

Kapadokya’da renkli çadır festivali « nevsehir haber

18 Haziran 2025 - 18:41

Kapadokya’da renkli çadır festivali

Son Güncelleme :

07 Haziran 2019 - 7:39

reklam
Kapadokya’da renkli çadır festivali
reklam

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesinde  bu yıl 2. Si düzenlenen renkli çadır festivaline Türkiye’nin çeşitli illerinden yüzlerce kişi katıldı.

Çadır festivalinin organize eden,Merve Gül, yaptığı açıklamada Renkli çadır festivalimiz şu an 2.sini düzenliyoruz ilkini geçen yıl yapmıştık şu anda 650 kişilik bir katılım var. Beş günlük bir festival bayramın ikinci günü başladı.Beş büyük sahne penformansı var üç tane büyük  DJ Penforması var  katılım şu an çok güzel herkes çok güzel eğleniyor geçe üçlere kadar devam ediyor sonrası emniyet saati tamamıyla bitiriyoruz.

Günlük sabah ilk  balon kalkışını izlememiz var,sonrasında yogamız var. Yoga eğitmenimiz var,voleybol turnuvamız var.etkinliğe  İzmir, Antalya,İstanbul,Mersin, Ankara yoğunluklu büyük şehirlerden katılımımız fazla içerisi yüzde doksanlık kapasiteyle çalışıyor.Şu anda 20 kadar yabancı katılımcımız var.ve günlük gelen insanlarımız var  konser dinleyip gidebiliyorlar.zatan katılımcıların yarısı geçen yıl gelip burda çadır kuranlar bir yere ikinci kez gitmeleri bu memluniyeti gösteriyor.seneye daha büyük bir şeyler syapmak için çabalayacağız bundan sonraki yıllardada renkli çadır festivali devam edecek dedi.

Ertaç Cizrev  Antalya  gazipaşadan gelildiğni belirterek Çadır festivaline ilk kez katıldığını ve çok beğendiğni belirterek”yapının direk içerisinde bulunmak keyf verici Ürgüp,Göreme gezilesi görülesi yerlere çok yakın olması bizi çok sevindirdi.Ortam güzel müzik güzel çok beğendik daha öncede geldik ancak fazla gezme imkanı bulamamıştım bu beş günlük sürede gezdik gördük çok güzel bir yer.Kapadokyada bu türMüzik,spor  etkinliklerinin artması herkesin gezip görmesi gerekir diye düşündüğünü belirtti.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam