
STAD: Gazi
HAKEMLER: Tayfun Sarı,Birkan Çanakçıoğlu,Ahmet Türkeş
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: Şener,Caner, Rahmi(Dk.46 Ömer), Erdi ,Gökay, Özgürcan , Ali Kucık , Baran , Kerem, Onur, Dilaver
EXENPAY YENİ MERSİN İDMANYURDU:Sertaç Muhammet,Taygun,Christofer Gürkan(Dk.46Volkan),Ömer,Özkan,İbrahim,Kağan,Umut,Tunç Berham, Yusuf
NEVŞEHİR(TREND HABER)-Türkiye 3.lig.1 grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Grubunda lider bulunan Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu’ nu ağırladı.
Maçtan önce protokol türbininde her iki takımın yöneticileri protokol tribününde karşılıklı münakaşaları taraftarları da gerdi .Olaya Güvenlik görevlileri anında müdahale etti.
Maç yaklaşık 20 dakika geç başladı.
Bu atmosferde başlayan maçta, özellikle Nevşehir Belediyesporspor’un orta sahadaki üstünlüğü gözlendi.
Nevşehir Belediyespor ileri üçlüsü, girdiği bir çok pozisyonda fırsatı değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi bitti; 0-0i.
İkinci yarıya her iki ekipte oyuncu değiştirerek başladı ev sahibi Nevşehir Belediyespor’da ilk yarının uzatmalarında sakatlanan Rahminin yerine Ömer girerken Mersin idmanyurdunda’da Christofer Gürkan7ın yerine Volkan girdi .
İkinci yarıya daha etkili giren konuk ekip 48 Dakikada ve 51 dakikalarda iki şutu şutu direkten döndü
Maça ağırlığını koyan Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu 66 dakikada Kağanın ayağından bulduğu golle Mersin İdmanyurdu 1-0 öne geçti
Nevşehir Belediyespor bu gole 70 Dakikada Dilaver Güçlü ile cevap verdi.
Uzatma dakikalarında Nevşehir Belediyesporun bir şutu direkten döndü maç ikinci yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi.