reklam
reklam

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret « nevsehir haber

13 Şubat 2025 - 08:16

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret

reklam
Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2018 - 8:40

reklam

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Ziyarete; Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Başkan Vekili Mustafa Alevli, Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Genel Sekreter Ahmet Korkmazer, Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Muhammed Feyzi Aygün, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Ün, Akreditasyon Sorumlusu Fatih Mehmet Sürmeli, Taraftar Sorumlusu Emin Ağmaz ve Sayman Doğan Ceran ve İdari ve İl Spor Güvenlik Sorumlusu Serdar Yılmaz katıldı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespqor olarak gerçekleştirdikleri transfer ve diğer çalışmalara ilişkin olarak Vali Aktaş’a bilgiler aktardı. Kaya , Nevşehir Belediyespor’un başarısı için her zaman kendilerine büyük katkılar sağlayan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, tüm yönetim kurulu ve taraftarlar adına teşekkür etti.

Vali Aktaş, Nevşehir Belediyespor ’un her zaman destekçisi olduklarını ve olacaklarını söyledi.

Vali Aktaş daha sonra şöyle konuştu: “ Nevşehir Belediyespor Kulübümüze lig mücadelelerinde başarılar diliyorum. Bu mücadele içerisinde gayret gösteren Nevşehir Belediyespor yönetimine ve tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum .Öyle inanıyorum ki başarılarla dolu bir sezon geçirilecektir.”

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam