
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün,seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Özgün, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde esnaf ve vatandaşlar ile hasbıhal etti. Özgün daha sonra, Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.
28.dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde seçim turuna AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün, Kaymaklılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Özgün daha sonra Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.