NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, S.S. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kemal Ay’a iade-i ziyarette bulundu.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i kooperatif binasındaki makamında ağırlayan , S.S. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kemal Ay ziyareti için Vali İnci Sezer Becel’e teşekkür etti.
, S.S. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kemal Ay, daha sonra kredi ve kefalet kooperatifi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.
, S.S. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kemal Ay, ZİYARETİN ANISINA, Vali Becel’e bir hediye takdiminde bulundu.