
NEVŞEHİR (TREND HABER) – Nevşehir genelinde Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ekipleri son 7 gün içerisinde; Sokak Operasyonları gerçekleştirdi. Toplamda 27 Kişi hakkında işlem yapıldı.
Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından toplam (12) olay meydana gelmiş, 24 kişi hakkında şüpheli olarak işlem yapılmış, 2,91 gram Esrar, 10,19 gram Metamfetamin, 18,91 gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ele geçirildi.
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçlarından toplam (2) olay meydana gelmiş, 3 kişi hakkında şüpheli olarak işlem yapıldı. 32,35 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs (İ.D. ve M.K.) işlemleri bitimi tutuklandı, 1 şüpheli şahıs ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.


