reklam
reklam

KAYMAKAM OLARAK GÖREV YAPTIĞI MAKAM ODASINA 14 YIL SONRA VALİ OLARAK GERİ DÖNDÜ « nevsehir haber

28 Ekim 2025 - 23:24

KAYMAKAM OLARAK GÖREV YAPTIĞI MAKAM ODASINA 14 YIL SONRA VALİ OLARAK GERİ DÖNDÜ

Son Güncelleme :

07 Temmuz 2020 - 11:14

reklam
KAYMAKAM OLARAK GÖREV YAPTIĞI MAKAM ODASINA 14 YIL SONRA VALİ OLARAK GERİ DÖNDÜ
reklam

NEVŞEHİR(TREND HABER)- Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,5 yıl süre ile Kaymakamlık görevinde bulunduğu Gülşehir Kaymakamlık makam odasına 14 yıl sonra Vali olarak geri döndü. Vali Becel, ziyarette Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz’u ziyaret ederek ilçenin sorunlarına ilişkin brifing aldı.

9 Haziran 2020’da Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile İstanbul Çatalca Kaymakamlığından Nevşehir Valiliği görevine atanan İnci Sezer Becel, ilçe gezilerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Vali Becel, 2001-2006 yılları arasında İlçe Kaymakamı olarak görev yaptığı Gülşehir ilçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz tarafından karşılanan Vali Becel, 5 yıl süre ile görev yaptığı makam odasına girişte duygulu anlar yaşadı.

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Becel, 14 yıl aradan sonra Gülşehir ilçesinde bulunmaktan dolayı oldukça büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Vali Becel, ziyarette Gülşehir ilçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz’dan ilçenin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

Vali Becel daha sonra ilçedeki bir sera alanını ziyaret ederek burada sürdürülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel daha sonra Gümüşkent köyüne geçerek 18 yaş üzeri engellilerin yararlandığı Nevşehir Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ait Gümüşkent Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti . Engellilere burada sunulan hizmetlere ilişkin bilgiler alan Vali Becel daha sonra engellilerle bir süre sohbet etti.

Vali Becel bu arada bir grup vatandaşlarla sohbet ederek dinlendi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam