reklam
reklam

Başkan Yıldız’dan festivale davet « nevsehir haber

3 Ekim 2025 - 21:15

Başkan Yıldız’dan festivale davet

Son Güncelleme :

09 Eylül 2017 - 9:08

reklam
Başkan Yıldız’dan festivale davet
reklam

Başkan Yıldız’dan festivale davet

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp’te 45 yıldır Uluslararası düzeyde bir çok kurum kuruluş ve kişinin katılımıyla kutlanan Uluslararası Bağ bozumu festivali bu yıl 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ürgüp’ün kültürünü, gelecek kuşaklara aktarmanın amaçlandığı, Ürgüp üzümünün tanıtımı, tarımın desteklenmesi gibi birçok amacı bulunan Uluslararası bağ bozumu festivalinin birinci gününde halk ozanı Uğur Işılak sahne alacak.

Festival programı ve detayların ilerleyen günlerde netleşeceği festival kapsamında, üzüm ikramları, yarışmalar, halk oyunları gösterileri, pekmez yapımı, bağ bozumu, ikramlar gibi renkli görüntülere sahne olacak.

Bu yıl 46. sının gerçekleştirileceği festivale herkesin davetli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “Ülkemizin bir çok yerinden bölgemizi gezmeye gelecek misafirler bizleri zaman zaman arayarak festivalin tarihini soruyorlar, festival dönemine Kapadokya gezisi planlamayı düşünüyorlar, bir çok seyahat acentesi tur programlarına Ürgüp Uluslararası bağ bozumu festivalini ekliyor. Böylesine önemli bir festivale biz de yoğun çaba harcayarak hem Ürgüplü vatandaşlarımıza hem de misafirlerimize unutmayacakları bir festival yaşatmayı amaçlıyor, tüm vatandaşlarımızı bu vesile ile festivalimize davet ediyorum. dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam