reklam
reklam

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR, BELDE VE KÖY OKULLARINDA SALGIN TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ « nevsehir haber

9 Eylül 2025 - 11:39

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR, BELDE VE KÖY OKULLARINDA SALGIN TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ

Son Güncelleme :

17 Eylül 2021 - 15:04

reklam
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR,  BELDE VE KÖY OKULLARINDA SALGIN TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı yüz yüze eğitimin başlaması dolayısıyla okul ziyaretlerine ve okullarda alınan salgın tedbirlerini yerinde incelemeye devam ediyor. Bugünkü okullarımız Çardak İlkokulu, Çardak İmam Hatip Ortaokulu, Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu, Göre Ortaokulu ve Güvercinlik Köyü İlkokuluydu.

Ziyaretlerinde koronavirüs ile mücadele kapsamında maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirleri inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Demir, idareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Demir; “Salgın tedbirleri ile ilgili her türlü önlemi alıyor ve sevgili öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde yüz yüze devam etmeleri için tüm ekibimizle alanda oluyoruz. Hep birlikte sağlıklı bir şekilde okullarımızı açık tutacağız. Okullarımızda maske, dezenfektan gibi ihtiyaçlarımız Müdürlüğümüz tarafından anında karşılanmaktadır. Bu vesileyle, hepimizin payına görevler düştüğünü hatırlatıyor; kıymetli yavrularımız için alınan tüm tedbirlere uymamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum. Kıymetli öğretmenlerimizin toplumumuza da örnek olmaları açısından aşı olmalarını önemsiyoruz. Aşı olmayan öğretmenlerimizden de PCR testlerini talep ediyor, bu konuda hassas olmalarını bekliyoruz.” dedi.

Okul içerisinde ve çevresinde salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler ve gerekli hassasiyetin gösterilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden  Demir, idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Demir açıklamasında daha sonra şu değerlendirmelere yer verdi; “ limizde salgın tedbirleri kapsamında; her hafta tüm okullarımız İl Millî Eğitim Müdürümüz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız, 6 Şube Müdürümüz ve 2 Müfettişimiz tarafından denetlenmekte, alınması gereken tedbirlerle ilgili rehberlik yapılmakta ve gözlemlere dair raporlar çıkarılmaktadır. Bu sıkı denetim ve okullarımızda idareci, öğretmen ve yardımcı personellerimizin özverili çalışmalarıyla okullarımızın kapısını hep açık tutacağız.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam