reklam

VENÜS GEZEGENİNDEN DÜNYALIK VEKİLLERİMİZE VE GİZLİGİDER’E SELAM OLSUN « nevsehir haber

28 Mart 2024 - 12:53

VENÜS GEZEGENİNDEN DÜNYALIK VEKİLLERİMİZE VE GİZLİGİDER’E SELAM OLSUN

Son Güncelleme :

22 Mart 2023 - 18:59

reklam
VENÜS GEZEGENİNDEN DÜNYALIK VEKİLLERİMİZE VE GİZLİGİDER’E SELAM OLSUN
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Gübre ithalatının önemli oranda önüne geçebilecek GÜVERCİN ÜRETİMİNİN ARTIRILARAK GÜBRE ELDE EDİLMESİ yönündeki talep ve isteklerimizi dilimizde adeta Pelesenk yaptık, ama bizim muhteremler muhteremi ne vekilzadelerimiz başta olmak üzere konu TAPU KADASTRO hizmetlerini ilgilendirmediği için Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız pek bi sayın Ebubekir GİZLİGİDER’den zerre-i miskal de olsa bir ses  seda çıkmadı.

Lafa geldiğinde RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAVASI diyeceksiniz, bir taraftan Erdoğan sürekli MİLLİ VE YERLİLİKTEN söz edecek ve bunları bir büyük DAVA nın kilometre taşları arasında yer bulduracak ama bizim muhkemler muhkemi siyasetçilerimiz ve pek bi sayın değerli Bakan Yardımcımız konuya ilişkin bırakın ağızlarını açıp LA HAVLE demeyi, dudaklarını bile kıpartatmayacaklar.

Bu ülke, sadece  2021 yılında GÜBRE İÇİN DEĞİŞİK ÜLKELERE TAM TAMINA 1 Milyar 7501 Milyon DOLAR sıcak DÖVİZ ÇIKIŞI YAPMIŞ. İnanmayan googlezade amcalarına sorabilir.

Bir şekilde YERLİ VE MİLLİ değerlere dayalı bir strateji izlendiğini aktaracak benim Cumhurbaşkanım. Biz bu YERLİ ve MİLLİLİĞE birebir uyan bir düşüncemizi dile getireceğiz.Ama siyaset ve konu hakkında yetkili olan Bakan beyden hemen sonra sorumlu olacak bir kardeşimiz Bakan Yardımcısı sıfatı ile bu konuya  LAY LAY LAY LOM edası içerisinde kayıtsız kalabilecek.

Muhterem Gizligider hatırlar.Sırf  GÜVERCİN ÜRETİMİNİN ARTIRILMASI GEREKTİĞİNİ DİLE GETİRMEK VE YAĞMUR SUYU TOPLULAŞTIRMA ALANLARININ sadece şehrimde değil, ülkemiz genelinde yaygınlaştırılması düşüncemi kendilerine Arif Parmaksız ağabeyimizin verdiği yemek sonrasında aktardığımızı çok iyi bilir.

Aradan aylarca zaman geçmesine rağmen galiba bu proje,  bir büyük GİZLİLİK içerisinde yürüdüğü için midir, yoksa proje,  GİZLİGİDER , AÇIKTAN AÇIĞA DİLLENDİRİLMEZ ilkesi denkleminde mi ele alındı elbette bilemiyoruz,  ses soluk çıkmadı.

Bu sayın ERDOĞAN’IN DAVA sının bir parçası olamaz mı ? Yoksa GÜVERCİNLER ŞEHRİMDE VEYA BAŞKA ŞEHİRLERDE FALAN YAŞAMIYORLAR, URANÜS GEZEGENİNİN HENÜZ KEŞFEDİLMEMİŞ MECRASINDA MI HAYAT BULUYORLAR DA ,pek bi saygın devlet erkanımız bu noktada GİZLİLİK kararı alınmış bir mahkeme davasına mı dönüştürdüler bu konuları ,halen anlayabilmiş değiliz.

Biz Ahmet, Mehmet Ali için yazmıyoruz bunları değerli okurlarımız. Bizim GÜVERCİN gübrelerine ihtiyacımız var hem de her zamankinden daha fazla. Çünkü toprak doğallığını kaybediyor, ama bu gübre doğallığın toprağa yeniden enjekte edilmesinde önemli etken, çünkü Toprağın CAN DOSTU POTASYUM ve bu da GÜVERCİN isimli hayvan türünde tahminlerin ötesinde fazlaca var.

Neden değerlendirmeyelim bu gübreyi, neden benim köylüm, çiftim etekler dolusu parayı yurt dışından ithal edilen gübreye versin.? Sonuçta genel anlamda bir bölüm elbette edilebilir, ama önemli bir bölümü köylü Mehmet amcamın cebinde kalır, toprak rahatlar, güçlenir ve bu aziz milletin evlatları daha doğal ürünler yer.

Siyaset erbaplığı DAVA değeri taşıyor ise eğer bu DAVA’nın bir parçası değil midir? .

Mesela geçtiğimiz birkaç gündür Rabbim rahmetini verdi, toprak biraz olsun suya doydu,ama önemli bir bölüm yağmurda gözlerimizin önünde boşu boşuna akıp gitti. Onları TOPLAYABİLECEK BİR MEKANİZMA OLUŞTURAMAYACAK KADAR VENÜS GEZEGENİNDE OTURUR BİR DÜŞÜNCEYE sahip olamayız diye düşünüyorum. Bu rahmeti bir şekilde toplayabilsek şehir merkezi,ilçe,belde ve köylerde, inanın bana o yağışa hasret kaldığımız yaz sıcağında o sularla tarımsal sulama yapar ,çiftçi de bir düşünceye gark olmazdı diye düşünüyorum.

Ama galiba bir tek şey DÜŞÜNEMİYORUM. Yahu NEVŞEHİR gibi bir şehirde yaşıyorum. Siyaset ehlimiz Mazaallah bu ve benzeri düşünce eksenli bir hareket tarzını kendilerine bir çalışma sistemi olarak asla almazlar. Bu düşünceleri de kabul etmezler, çünkü kendilerine göre onlar DÜNYA da,  biz ise  NASA tarafından keyfedilmeyi bekleyen bir GEZEGENLERDEN birinde yaşıyoruzdur. Var olsak onlara göre mesela görevde bulundukları MİLLETVEKİLLİĞİ SÜRECİNDE inanın BİR KEZ ziyaretimize gelir, hadi ziyareti de kenara at , bir kez basının önüne çıkarlar çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirlerdi. Yahu en azından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Ankara’lardan çiçek gönderme telaşını kendilerine temel bir uğraş alanı olarak algılarlardı, bizim de ifade ettiğimiz şeylere bakın.

Pardon biri Cumhurbaşkanım RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SIK SIK İFADE ETTİĞİ  DAVA LAFINI MI ETTİ YOKSA? Yahu Güvercin gübre üretiminin artırılması için güvercin yetiştirilmesinin yaygınlaştırılması arzusu içerisinde olmak, bunları düşünebilmek hiç DAVA neyim olur mu?  Boşu boşuna akan yağmur sularını YAĞMUR SUYU TOPLULAŞTIRMA ALANLARINA KANALİZE etmeyi düşünmek hiç DAVA olur mu canım. Milyonlarca metreküplük yağmur sularının bölgedeki tarımsal sulamaya yapacağı katkı hiç ama hiç önem arz etmez dimi bu DAVA için, öyle değil mi muhterem siyaset ehlimiz ve değerli GİZLİGİDER.?

Neyse biz NEPTÜN GEZEGENİMİZDEN, DÜNYA İSİMLİ GEZEGENDE SİYASET YAPTIKLARI İFADE EDİLEN MUHTEREMLERE siyasi hayatlarında başarılar dileyelim. NASA,  BİZİ TESBİT EDENE KADAR TAVŞAN BELKİ YAMACA GEÇER.

Bu arada tüm okuyucularımızın Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam