reklam

ÜRGÜP’DE YÜREKLER GÜP GÜP ATTI « nevsehir haber

2 Temmuz 2024 - 18:32

ÜRGÜP’DE YÜREKLER GÜP GÜP ATTI

Son Güncelleme :

30 Haziran 2024 - 8:49

reklam
ÜRGÜP’DE YÜREKLER GÜP GÜP ATTI
reklam

35 BİN KİŞİNİN BEKLENDİĞİ KONSERİ 50 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ TAKİP ETTİ

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Ürgüp ilçesi yine tarihinin en yoğun günlerinden birini K-Kültür Festivali ile yaşadı.35 bin ziyaretçinin beklendiği festivali 50 bini aşkın ziyaretçi büyük ilgi ile takip etti,

Güney Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar’ın katılacağı ve çeşitli Kore kültür içeriklerini deneyimlenebileceği ‘K-Kültür Festivali’, Ürgüp ilçesindeki festival alanında gerçekleştirildi.

Günler öncesinden başlayan festival etkinliğine, Türkiye’nin Güney Kore Büyükelçisi Jeong Yeondoo’ da beraberindeki büyükelçilik yetkilileri ile birlikte katılarak, Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ile konseri birlikte izledi.Bu arada ünlü sanatçı Hwasa ile Belediye Başkanı Bul ve Büyükelçi Yeondoo,hatıra fotoğrafında yer aldı.

Büyük ilgi uyandıran konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Konser nedeniyle ilçedeki tüm konaklama tesisleri ile turistik işletmelerde boş yer kalmadı.

BAŞKAN BUL, TÜM GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, K-Kültür Festivali’nde görev alan tüm Ürgüp Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Bul yaptığı açıklamada; “ Nefis etkinlikte en büyük hizmeti, hazırlığı yapan ekiplerden gece yarısına kadar çalışan Yöneticisinden, memurunu, zabıtasından, işçisine tüm Ürgüp Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Çok güzel bir Ürgüp ve Bölgemiz tanıtımı oldu.

Ürgüp’te bugün boş otel odası, yemek, ekmek kalmadı…” değerlendirmelerinde bulundu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam