reklam
reklam

Ürgüp, Konut Üretiminde de Liderliğe Oynuyor « nevsehir haber

26 Ekim 2024 - 22:43

Ürgüp, Konut Üretiminde de Liderliğe Oynuyor

Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 9:05

reklam
Ürgüp, Konut Üretiminde de Liderliğe Oynuyor
reklam

470 Konut ve 12 İşyerinden Oluşan 12 Ticaret Merkezi’nin İhalesi Tamamlandı

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeleri arasında ilk sırayı alan Ürgüp ilçesinde konut seferberliği başlatıldı. İlçeye 470 konut ve 12 işyerinden oluşan 2 Ticaret Merkezi’nin ihalesi geçtiğimiz günlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Modern çağın modern ilçesi Ürgüp’de,  konut üretiminin gelişen büyüme ve gelişme sürecine paralel bir şekilde ortaya konulması amacıyla geçtiğimiz yıllarda başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Nevşehir il genelinde son 5 yılın tek bir aşamada en fazla konut yapımının TOKİ tarafından yapıldığı ilk ve tek merkez unvanını da elde eden Ürgüp ilçesindeki konut üretim seferberliğine ilişkin  sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, konut ve işyerlerinin Ürgüp ilçesine hayırlı olması dileğini iletti.

Özgün; “  Seçim öncesi sözünü verdiğimiz Ürgüp TOKİ projemizin ihalesi 21.10.2024 tarihinde gerçekleşmiştir.

Nevşehir İli Ürgüp İlçesi 470 adet konut ve 2 adet Ticaret merkezi 12 işyerinden oluşan 2 Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılacaktır.

Bu Büyük Projenin Gerçekleşmesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şükranlarımızı Arz ederiz. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanımız Murat Kurum’a , İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün’e Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a TOKİ  Başkanı M. Levent Sungur’a ve önceki dönem Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ürgüp’ümüze hayırlı uğurlu olsun.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam