
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Bu yıl ki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın mottusu Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ‘ TÜRKİYE’NİN GÜCÜ GENÇLİĞİ’ olarak belirlendi. Ama gelin görün ki bu GÜCÜ ELİNDE BULUNDURAN GENÇLİK, 3 bini aşkın insanımızın rahatlıkla 19 MAYIS ATATARÜK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI etkinliğinin düzenlenebileceği GAZİ STADI değil de, 3 Nolu Çim Sahada bayram coşkusunu yaşayabilecek.
Yani TÜRKİYE’nin GÜCÜ olarak nitelenen Gençlik, taşı çatlatın 300 seyirci kapasiteli bir mekanda 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI kutlaması yapacak.
Motto da GÜÇLÜ amma lakin etkinliklerde MİNİĞİN MİNİ bir merkeze layık görülen GENÇLİK ne derece MOTTO’nun özelliklerine uygun olabilir.?
Muhterem ilgililer, yetkililer gelin şu 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ COŞKUSUNU TÜM NEVŞEHİRLİLER OLARAK geçmiş yıllarda olduğu gibi GAZİ STADINDA YAŞAYALIM, YAŞATALIM.
Yoksa , ALLAH GÜNAH MI YAZAR ?