reklam
reklam

Türkiye İle Panama Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 75. Yılı Kutlamaları Ürgüp’de Yapıldı « nevsehir haber

24 Eylül 2025 - 01:30

Türkiye İle Panama Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 75. Yılı Kutlamaları Ürgüp’de Yapıldı

Son Güncelleme :

21 Eylül 2025 - 14:53

reklam
Türkiye İle Panama Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 75. Yılı Kutlamaları Ürgüp’de Yapıldı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türkiye ile Panama arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 75. Yıldönümü nedeniyle Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir program düzenlendi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ,Türkiye  ile Panama arasındaki diplomatik ilişkilerin 75. yılı kapsamında düzenlenen programda; Türkiye Cumhuriyeti Panama Büyükelçisi  Armağan İnci Ersoy, Panama Ankara Büyükelçisi Karina Arias, Panama Kültür Bakan Yardımcısı Arianne Benedetti, Panama İstanbul Başkonsolosu  Juan Jaime Delvalle ve Dışişleri Bakanlığı Latin Amerika Genel Müdür Yardımcısı Sn. Selen Evcit ile bir araya geldi.

Program kapsamında; Kapadokya’nın kültürel ve turistik zenginlikleri tanıtılırken, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam