reklam

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Kaymak, Başkan Salaş’ı Ziyaret Etti « nevsehir haber

6 Temmuz 2024 - 04:34

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Kaymak, Başkan Salaş’ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:36

reklam
TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Kaymak, Başkan Salaş’ı Ziyaret Etti
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ülkemiz gündeminin yanı sıra kurumlar arası işbirliğine ilişkin karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyareti sırasında TÜİK’in çalışmaları hakkında bilgi vererek Türkiye genelinde yer alan 26 Bölge Müdürlüğünün ihtiyaç duyulan alanlarda toplanan verileri analiz ederek Genel Merkeze sunduklarını, buradan da alınan verilerin ülkenin her alanında kullanıldığını belirtti.

Kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. 

Başkan Salaş yaptığı açıklamasında TÜİK’in verilerinin iş adamlarına yol gösterdiğini, oda ve borsalara üye ve iş insanlarının bu bilgilerle iş yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam