reklam
reklam

TGF,  Sarıkaya’yı kınadı « nevsehir haber

3 Ekim 2025 - 03:27

TGF,  Sarıkaya’yı kınadı

Son Güncelleme :

20 Aralık 2021 - 9:27

reklam
TGF,  Sarıkaya’yı kınadı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu,   canlı yayında  Gaziantep  Büyükşehir Belediye başkanını ile program yaparken Televizyon çalışanı gazeteci Ahmet Demir’e Türkiye’nin gözü önünde Muharrem Sarıkaya’nın yaptığı hareketin affedilmez olduğunu belirterek kınadı.

TGF’nin konu ile ilgili açıklaması şöyle ; “Bir basın emekçisi meslektaşımıza karşı kameralar önünde her zaman insan hakları ve emek savunuculuğu yapan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya tarafından yapılan meslektaşımızı küçük düşürücü  ve insan onuruna sığmayan bu davranışını şiddetle kınıyor, saldırıya uğrayan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. ”

Yüzyıllar ötesinden ‘Eline,Beline,Diline Sahip Çık’ öğretisini temel bir hayat çizgisi olarak ele alıp bunu öğütleyen büyük Hünkar Hacıbektaş Veli’nin hayat bulduğu kadim medeniyet topraklarında yetişen bir gazeteci olarak da bilinen Muharrem Sarıkaya’nın bu davranışı Nevşehir’deki gazeteciler arasında da  tepki ile karşılandı.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam