reklam
reklam

TFF VE TÜFAD İŞBİRLİĞİNDE ANTRENÖR GELİŞİM EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENİYOR « nevsehir haber

6 Ekim 2025 - 10:26

TFF VE TÜFAD İŞBİRLİĞİNDE ANTRENÖR GELİŞİM EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENİYOR

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2023 - 17:54

reklam
TFF VE TÜFAD İŞBİRLİĞİNDE ANTRENÖR GELİŞİM EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENİYOR
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, 21 Mayıs 2023 Pazar günü Nevşehir’de online olarak TFF-TÜFAD-Hikmet Özbay Futbol Antrenörü Zorunlu Gelişim Semineri düzenleneceği açıklamasında bulundu.

Gerçeker’in konuya ilişkin olarak yaptığı açıklama şu şekilde; “ 21.05.2023 Pazar günü saat 09.45’ de Türkiye Futbol Federasyonu(TFF ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) –Hikmet Özbay Futbol Antrenörü Zorunlu gelişim semineri düzenlenecektir.

TFF ve TÜFAD işbirliği ile düzenlenmekte olan Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerleri kapsamında TFF-B- TFF-Grasroost.C. Amatör Takım Çalıştırıcısı Ve Amatör Kaleci Antrenör belgesine sahip Futbol antrenörlerinin çalışma izni alabilmeleri için 2 yılda’bir seminere katılmaları gerekmektedir.

Zorunlu Seminere Katılmayan Futbol Antrenörlerimiz Çalışma izni, Verilmeyecektir.

SEMİNER ÜCRETİ 200 TL’dir.

İSMİ-TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLERİ

İBAN 68 0006 4000 0015 4001 0465 38

SEMİNER MÜRACAATI TÜFAD Genel Merkez , https://tufad.org.tr/#.Adresine Giriş Yapıldıktan Sonra,Kayıtlarını Yapacaklardır.

 

Önemli  NOT: Adresi kopyaladıktan sonra açtığınız sayfanın üstüne yapıştırarak sisteme girilebilir

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam