reklam
reklam

SUVERMEZ KAPADOKYA SPOR’DAN SEVİNDİRİCİ GELİŞME « nevsehir haber

3 Kasım 2025 - 02:22

SUVERMEZ KAPADOKYA SPOR’DAN SEVİNDİRİCİ GELİŞME

Son Güncelleme :

22 Eylül 2023 - 9:01

reklam
SUVERMEZ KAPADOKYA SPOR’DAN SEVİNDİRİCİ GELİŞME
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki tek temsilcisi Suvermez Kapadokya Spor, eski yönetim ile bir yıl daha görevde kalma kararı aldı.

Konuyla ilgili olarak Suvermez Kapadokya Spor Kulüp Başkanlığından açıklama yapıldı.

Açıklamada, ‘Memleketimiz için Bir Yıl Daha ‘başlığı ile Suvermez Kapadokya Spor Yönetim Kurulu’nun bir yıl daha görevde kalma kararı aldığı dile getirildi.

Yapılan açıklama şu şekilde; “Bilindiği Üzere Nevşehirimizin Bölgesel Amatör Ligdeki Tek Temsilcisi Olan, Nevşehirimizin GURURU Olan, Ama Sürekli Sahipsiz Kalan Suvermez Kapadokya Sporumuz’da Yapılan Tüm Görüşmelere Rağmen Bir Türlü Çıkış Yolu Bulunamamıştı.

Suvermezimizin İleri Gelenleri İle Yapmış Olduğumuz Son Toplantı Neticesinde; 2022/2023 Sezonundaki Mevcut Yönetimimiz İle Bir Yıl Daha Lige KATILMAYA Karar Vermiş Bulunuyoruz.

Çıkmış Olduğumuz Bu Yolda Şehrimizin Temsilcisi Bu Küçük Olan Ama Gönlü Büyük Köy Takımımıza Sadece Maddi Değil, Manevi Yöndende de Tüm Hemşerilerimizin Desteklerini Bekliyoruz.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam