reklam
reklam

Selvi ve Demir, Doğalgaz İçin Bakan Bayraktar’dan Destek İstedi « nevsehir haber

25 Haziran 2025 - 14:33

Selvi ve Demir, Doğalgaz İçin Bakan Bayraktar’dan Destek İstedi

Son Güncelleme :

25 Haziran 2025 - 9:16

reklam
Selvi ve Demir, Doğalgaz İçin Bakan Bayraktar’dan Destek İstedi
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof.Dr. Filiz Kılıç başkanlığında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret eden Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ve Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir, beldelerine Doğalgaz sağlanması amacıyla destek isteğinde bulundular.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan  MHP Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof.Dr. Filiz Kılıç, verimli geçen görüşmede bölgenin ihtiyaç ve beklentilerini de iletme imkanı bulduklarını dile getirerek; “ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’ı, Tatlarin Belediye Başkanımız Ercan Selvi ve Çalış Belediye Başkanımız Mustafa Demir ile birlikte ziyaret ettik.

Nevşehir’imizin enerji altyapısı, doğal gaz arzı ve yenilenebilir enerji kaynaklarına dair yatırımların ele alındığı bu verimli görüşmede, bölgemizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini Sayın Bakanımıza ilettim. Nazik kabulleri ve ilimize gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, Nevşehir’imizin her ilçesi, her beldesi ve her köyü için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’de  ziyarete ilişkin şu açıklamalarda bulundu; “

Bugünkü Ankara ziyaretimizde MHP Grup Başkanvekilimiz sayın Prof. Dr millet vekilimiz Filiz Kılıç.ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız sayın Alparslan Bayraktar.dan almış olduğu randevuyla gazi meclisimizde görüşerek Kasabamız için daha önce sunmuş olduğumuz Doğal gaz taleplerimizi bizzat sayın Bakanımızla yüz yüze konuşarak sayın Vekilimizle birlikte kendilerine ilettik bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sayın Bakanımıza ve sayın Vekilimize şahsım ve Kasabam adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Çalış Belediye Başkanı Mustafa Demir’de, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a teşekkür ederek, Çalış beldesi ile önümüzdeki günlerde Topaklı köyü ile birleşerek oluşturulacak TÜRKELİ ilçesinin daha şimdiden sağlıklı bir alt yapıya kavuşmasında doğalgazın büyük bir ihtiyacı gidereceğini dile getirdi ve Bakan Bayraktar’a bu konuda yapacağı destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam