
NEVŞEHİR (TREND HABER)- Sivas’ın Şarkışla İlçesi Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görevde bulunduğu sırada geçirdiği Kalp Krizi sonucunda şehit olan Polis Memuru Ünlü Cığır,memleketi Nevşehir’de toprağa verildi.
Görev yaptığı Sivas’ın Şarkışla İlçe TrafiK Denetleme İstasyon Amirliği’nde Kalp Krizi geçiren 5l yaşındaki 30 yıllık Polis Memuru Ünlü Cığır,yapılan tüm tıbbı müdahalelere rağmen şehit oldu.
Sivas’ın Şarkışla İlçesinden karayolu ile memleketi Nevşehir’in Gülşehir İlçesinin Tuzköy Mahallesi’ne getirilen şehit Polis Memuru Ünlü Cığır,Çarşı Camii bahçesine getirildi.
Bu arada şehit Polis Memuru Ünlü Cığır’ın cenazesinde eşi Sunay Cığır’ın eşi ile son kez vedalaşması duygulu anlar yaşattı. 3 çocuk annesi Sunay Cığır; ” Bu kadar mı çok özledin şehadeti.? Bu kadar mı sevdalıydın.? Bizi bırakıp nereye gittin.? Ne olur bizi mahşerde bırakma. Çok mu özlemiştin Rabbini.?” diyerek eşine son kez seslendi.
Şehit polis memuru Ünlü Cığır,Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Tuzköy Mahalle mezarlığında toprağa verildi.
cenaze törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın,Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, siyasi partilerin il başkanları ve şehit polis memuru Ünlü Cığır’ın ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.






