reklam
reklam

Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü Yapıldı « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 20:03

Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü Yapıldı

Son Güncelleme :

06 Ocak 2019 - 10:24

reklam
Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü Yapıldı
reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak “GENÇLİK ŞÜHEDANIN İZİNDE” sloganıyla başlatılan Kars Sarıkamış Harekâtının 104. yılında Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Yürüyüşü; Nevşehir Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizesinde Nevşehir’de de yapıldı.

Yürüyüş programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdür Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ile Belediye Başkan Adayları, sporcular, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yerleşkesinde başlayan yürüyüş, Şehitlik Parkı’nda tamamlandı. Şehitlikte devam eden törende; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılara çorba ikram edildi. Sarıkamış Şehitleri, 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Fatihalar okundu ve dualar yapıldı. Yapılan duaların akabinde program sona erdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam