reklam
reklam

Rasim Arı Ayakkabı Hediye Etti « nevsehir haber

14 Ekim 2025 - 02:51

Rasim Arı Ayakkabı Hediye Etti

Son Güncelleme :

10 Ocak 2019 - 5:58

reklam
Rasim Arı Ayakkabı Hediye Etti
reklam

Nevşehir’de yeni aldığı ayakkabısı oturduğu dairenin kapısının önünden alınan kişi, ‘İnşallah ayağın kırılır, sen de giyemezsin’ yazılı notu bina girişine asarak, hırsıza tepki göstermişti.
Kent merkezindeki apartmana giren kimliği belirsiz kişi, ismi bilinmeyen ev sahibinin kapının önüne bıraktığı ayakkabıyı alarak kaçmıştı. Bir süre sonra ayakkabısının çalındığını fark eden kişi, apartmanın giriş kapısına astığı notla hırsıza tepki göstermişti.
Ev sahibinin; ‘Ben giyemedim. İnşallah düşer, ayağın kırılır, kış boyu sen de giyemezsin’ yazılı notu, dikkat çekmişti.
Bu haber sonrasında notu yazan kişiye ulaşan Nevşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayakkabısı çalınan evi ziyaret etti. Arı TOKİ bloklarında yer alan evi ziyareti sırasında ayakkabıları çalınan aileye ayakkabılar hediye ederken notu yazan ev sahibinden de bedduasını geri almasını rica etti. Ev sahibi Şahin, Rasim Arı’nın ricası üzerine ayakkabısını alan kişiye hakkını helal etti ve Arı’ nın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam