reklam
reklam

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, Dev Projelerini Açıklamayı Sürdürüyor « nevsehir haber

13 Ağustos 2025 - 00:23

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, Dev Projelerini Açıklamayı Sürdürüyor

Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 11:21

reklam
Ortahisar Belediye Başkanı Ateş, Dev Projelerini Açıklamayı Sürdürüyor
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, hayali işlerle değil, gerçekçi hizmetler için söz verdiklerini belirterek; “Ve yapacağımız işler için Ortahisarımıza söz veriyoruz. Çünkü biz, verdiğimiz sözü tutarız.” Dedi.

Başkan Ateş, projelerini açıklamayı bugünde sürdürdü.

Ateş yaptığı değerlendirmelerde ; “ Biz öyle uçuk kaçık, hayali, yapamayacağımız işlere değil; yapabileceğimiz projelerin altına imza atıyoruz. Ve yapacağımız işler için Ortahisarımıza söz veriyoruz. Çünkü biz, verdiğimiz sözü tutarız.

Proje – 2: Güneyce köyünde bulunan Su Depolarımızın olduğu alanda yaptıracağımız 150 Kw Güneş Enerji Santrali ile kasabamızda kullanılacak suyun, elektrik maliyeti yaklaşık %60 oranında düşecek. Projemiz tamamlandığında bu indirim de inşallah halkımızın cebine yansıyacak.

Ayrıca şimdiden 1 Nisan 2024 tarihinde geçerli olacak şekilde, Emeklilerimizin kullandığı mesken sularında da %50 indirim yaptık.” açıklamasında bulundu.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam