reklam
reklam

Nevşehir’de Uyuşturucu Madde  Ticareti Yaptığı Belirtilen 61 Şüpheli Eş Zamanlı Operasyonla Yakalandı « nevsehir haber

18 Haziran 2025 - 15:54

Nevşehir’de Uyuşturucu Madde  Ticareti Yaptığı Belirtilen 61 Şüpheli Eş Zamanlı Operasyonla Yakalandı

Son Güncelleme :

18 Haziran 2025 - 9:57

reklam
Nevşehir’de Uyuşturucu Madde  Ticareti Yaptığı Belirtilen 61 Şüpheli Eş Zamanlı Operasyonla Yakalandı
reklam

Nevşehir’de Uyuşturucu Madde  Ticareti Yapan 31 Şüpheli Eş Zamanlı Operasyonla Yakalandı

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir ‘de eş zamanlı olarak yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirtilen 61 şüpheli yakalandı. Şüphelilerle birlikte yaklaşık  1.5 kg kokain,bonzai ve metamfetamin ile 528 sentetik ecza ele geçirildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir il merkezi ile Nevşehir’e bağlı Gülşehir ilçesinde 3 aydan beri uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yaptı.

285 personel, 1 helikopter, 2 İHA ve dedektör köpeğinin de katılımı ile  61 şüpheliye ait 64 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda , şüphelilerin bulundukları ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 1237 gram kokain, 121 gram bonzai ve 111 gram metamfetamin ile 528 ecza ele geçirildi.

Kargoı yoluyla Nevşehir’e gönderdikleri uyuşturucu maddelerin parasını kripto varlıklar aracılığıyla aldıkları tespit edilen ve Nevşehir’de torbacılık yaptıkları belirlenen  61 şüpheliden 30 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 31 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Nevşehir ve Gülşehir Cumhuriyet Başsavcılıklarına sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

 

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam