reklam

NEVŞEHİR’DE 90 MİLYON TL’LİK VURGUN « nevsehir haber

30 Haziran 2024 - 22:26

NEVŞEHİR’DE 90 MİLYON TL’LİK VURGUN

Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 14:05

reklam
NEVŞEHİR’DE 90 MİLYON TL’LİK VURGUN
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de satışını yaptıkları konutları hak sahiplerine teslim etmedikleri ve bazı daireleri de birden fazla kişiye satarak 57 kişiyi yaklaşık 90 milyon TL dolandırdıkları ileri sürülen 2 kişi Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Daha sonra Nevşehir’e getirilen şüpheli A.K.İ ile şirket ortağı olan anne Y.İ. ,Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Nevşehir Adliye Sarayı’na sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’de 2023 ile 2024 yılları arasında çeşitli tarih ve zamanlarda toplamda 50’ nin üzerinde şahsın,  bir iş yeri ve yetkilileri tarafından sözde topraktan ev satışı adı altında 90.000.000 TL dolandırılması neticesinde meydana gelen “Nitelikli Dolandırıcılık” olayı ile ilgili olarak; olay gerçekleştiren şüphelilerin A.K. İve şirket ortağı annesi  Y. İ. olduğu tespit edildi.

Yapılan çalışmalarda ise şahısların Muğla ili Fethiye ilçesinde yaşadıkları tespit edilerek 26/06/2024 tarihinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon neticesinde yakalamaları  Nevşehir’e getirildi.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından şüpheliler , sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Bu sırada mağdur olduğunu iddia eden bazı kişiler adliye önüne geldi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam