reklam
reklam

NEVŞEHİR’DE 83 LİTRE KAÇAK VİSKİ ELE GEÇİRİLDİ « nevsehir haber

7 Ekim 2025 - 11:32

NEVŞEHİR’DE 83 LİTRE KAÇAK VİSKİ ELE GEÇİRİLDİ

Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 9:28

reklam
NEVŞEHİR’DE 83 LİTRE KAÇAK VİSKİ ELE GEÇİRİLDİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrol denetimlerinde bir araçta 93 şişe içerisinde 83 litre kaçak olarak üretilmiş viski ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından Kaçakçılık ile Mücadele kapsamında Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yapılan yol kontrol denetimlerinde bir araçta arama yapıldı.

T.D. ve B.E. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada 93 şişe (83 Litre)  kaçak/sahte alkol (Viski) ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa muhalefetten adli işlem başlatıldığı bildirildi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam