reklam

NEVŞEHİR TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLDU « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 12:16

NEVŞEHİR TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLDU

Son Güncelleme :

19 Aralık 2016 - 10:19

reklam
NEVŞEHİR TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLDU
reklam

STK’LARDAN TERÖRE LANET, ŞEHİTLERE DUA
NEVŞEHİR TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLDU
Nevşehir’de son günlerde meydana gelen terör olayları karşısında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, önce İstanbul ve geçtiğimiz Cumartesi günü de Kayseri’de gerçekleştirilen bombalı saldırıları protesto etti ve yaşanan terör olaylarında şehit olanlar için toplu dua yaptılar.


Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen protesto gösterisine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, siyasi partilerin il başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada düzenlenen protesto gösterisinde açıklamalarda bulunan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, yaklaşık 30 yıldan beri Türkiye’yi bölmek, parçalamak, Türk milletine diz çöktürmek için uğraşan Haçlı-Siyonist ittifakının eli kanlı terör örgütleriyle son zamanlarda toplu bir mücadele içerisine girdiklerini ifade etti.
“1 hafta önce İstanbul’da, 2 gün önce Kayseri’de ve daha önce terör olaylarında kaybettiğimiz Polis, Asker ve sivil vatandaşlarımıza, kahraman şehitlerimize Cenabı-ı Allah’tan Rahmet, ailelerine ve Türk Milletine de başsağlığı diliyorum. Yaralı ve Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” diyen Çiftçi, 15 Temmuz’da, Türkiye’yi işgal etmeyi başaramayanların arkasından ekonomik savaş ve şimdide peş peşe hain saldırılarıyla Türk Milletinin morallerini bozmak istediklerini ifade etti.
Sözleri sık sık tekbirler ve sloganlarla kesilen Çiftçi daha sonra şöyle konuştu: “ Önceliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşaması için gerekli çabayı sarf etmektir. Bu millet, dün Çanakkale’de nasıl yedi düvele karşı mücadele edilmişse, bu günde sevdamız ülkemiz için, bayrağımız ve ezanımız susmaması için terör örgütlerine karşı milli bir seferberliğe hazır olduğumuzu buradan bir kez daha beyan ediyoruz. Terör örgütleri, onların içteki uzantıları ve bunların hamili dış güçler şunu iyi bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmez. Nevşehirliler olarak bu uğurda, ne yapılacaksa onu yapmaya hazır olduğumuz haykırmak istiyorum. Bunun en son örneğini 15 Temmuz’da tüm millet olarak yaşadık. Hedeflerine ulaşamadılar, başaramadılar birliğimizi dirliğimizi bozmayı. Aziz Türk Milleti, bunların karşısında dimdik durdu. Bir çok badireden geçen bu milletin kahraman evlatları, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da birliğimizi ve beraberliğimizi parçalama adına kandan beslenmeyi kendilerine temel bir yaşam felsefesi haline getirmiş terör örgütlerine karşı gereğini yapmaktan asla çekinmeyecektir. ”dedi
Kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen Çiftçi “ Sayın Cumhurbaşkanım, verdiğiniz mücadelede sizi yalnız bırakmayacağımıza söz veriyoruz. Sevdamız Türkiye Cumhuriyeti’dir.”diye konuştu
Daha sonra Milletvekillerine seslenen Çiftçi “ Sayın Gazi Meclisimiz idamı gündeminize almanız, bizlere vereceğiniz en büyük hediye olacaktır. Bu alçaklar, bu namussuzlar idam edilmelidir. Türk Milleti canı gönülden bunu istemektedir. Bundan 100 yıl önce nasıl Çanakkale ruhu olmuşsa toplumda 15 Temmuz sonrası, bu ruh tekrar yenilenerek devam etmektedir. Bu ruhu kimse bozamaz, Vatan, Bayrak, Devlet, Millet için ve İslam için ölenlere ölüler demeyeniz zira siz onların anlayamaz ve bilemezsiniz. Kahraman şehitlerimiz, sizler bu ülke için canınızı verdiğiniz emanete sahip çıkmaya devam edeceğimizi sizlerin kemiklerini sızlatmayacağımıza söz veriyorum. İç savaş şartlarını oluşturmak için yoğun ve şeytani planlar yapmalarına karşı her zamankinden daha fazla bir ve beraber olmak kaçınılmazdır. Düşmanları sevindirmeyeceğiz. Teröre karşı mücadelede tüm vatan sathında devletini bütün imkan ve kuvvetinin önceliğinde milli dayanışma fedakarlığı yerine getirilmelidir. Türkiye’yi bölmeye milleti birbirine düşürmeye hiçbir alçak ve namert hevesinin gücü yetmeyecektir. Şanlı tarihimizde görüldüğü üzere, Türk Milleti olarak bir öldüysek bin doğacağımızı şehit ve şühedanın hatırasına yüz çevirmeyeceğimizi vatan bayrağa yan gözle bakan eşkıya ve ortaklarının perişan edeceğimizin tüm dünya milletleri tarafından bilmesinde fayda görüyorum” dedi.
Daha sonra Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, terör olayları nedeniyle şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz, emniyet mensuplarımız ve sivil vatandaşlarımız için dua yaptı.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam