
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Son aylarda araç trafiğinin tahminlerin ötesinde yoğunlaştığı ve ana arterlerin de trafik yükünü kaldıramaz hale geldiği Nevşehir’de tam kapamasının başlamasıyla birlikte ana arterlerde rahat bir nefes aldı,
Dün akşam saat 19.00’ dan itibaren başlayan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü sabah saat 05.00’ e kadar devam etmesi Bilim Kurulu’nun tavsiyesi ve Cumhurbaşkanlığının onayının ardından İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda pandemi tedbirleri kapsamında hayata geçirilen tam kapamaya Nevşehir ‘de genel anlamda uyulduğu gözlendi.
Son günlerde tahminlerin ötesinde bir trafik hareketliliğinin yaşandığı Atatürk Bulvarı, Milli İrade Caddesi ve Lale Caddesi, tam kapama ile birlikte oldukça rahat bir nefes aldı.