reklam

Nevşehir Belediyespor’da Üye Aidatlarında Akıl Almaz Uygulama « nevsehir haber

28 Haziran 2024 - 21:44

Nevşehir Belediyespor’da Üye Aidatlarında Akıl Almaz Uygulama

Son Güncelleme :

25 Haziran 2024 - 14:22

reklam
Nevşehir Belediyespor’da Üye Aidatlarında Akıl Almaz Uygulama
reklam

Fenerbahçe’de Yıllık 750 TL, Galatasaray’da 1000 TL, Nevşehir Belediyespor’da 6000 TL

NEVŞEHİR(TRENDHABER)-  2024-2025  sezonu Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele verecek olan Nevşehir Belediyespor’da yıllık üye aidat bedeli, Süper Lig takımlarını bile ŞOKE etti. Süper lig takımlarından  Fenerbahçe üyelerinden yıllık 750 TL ve Galatasaray 1. 000 TL ücret talep ederken 3. Lig temsilcimiz NEVŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ üyelerinden yıllık 6.000 TL ücret talebinde bulundu.

Dün Nevşehirspor Kulüp As Başkanı Caner Demir’in imzası ile Olağanüstü Genel Kurul yapılması yönünde imza atan bazı üyelere bir akaryakıt istasyonunda bir kolinin içerisine bırakılarak üyelerden 10 Temmuz 2024  tarihine kadar 15-12.2023-15.06.2024 tarihleri arasında 6 aylık süreli üye aidat bedeli olarak 3.000 TL’nin ödenmesi istendi.

Nevşehir futbol kamuoyunda bomba etkisi yapan söz konusu bildirimin hiçbir kulüp üyesinin bilgisinin bulunmadığı da yaptığımız araştırmalardan sonra açığa çıktı.

Nevşehir Belediyespor kulübünde görev yapan bir kişi, Nevşehir Belediyespor üyelerinden birini arayıp ‘ Adınıza bir koli var, nereye bırakmamı istersiniz? Sorusu üzerine üye, koliyi bir akaryakıt istasyonuna bırakmasını istedi.

Daha sonra koliyi açan Nevşehir Belediyespor üyesi ,kolide bir süre önce Nevşehir Belediyespor Kulübünün Olağanüstü Genel kurula gitmesi için imza veren üyelerin isimlerine yazılmış zarflar olduğunu gördü.

Kendi adına olan zarfı açan üye, kendisinden talep edilen 6 aylık üye aidatında belirtilen rakamı görünce şok oldu.

Fenerbahçe’de 750 TL, Galatasaray’da 1.000 TL olan yıllık üye aidat bedelinin Nevşehir Belediyespor’da yıllık bazda 6.000 TL olarak belirlenmesinin şokunu üzerinden atamadığını belirten üye; “ Üzeri açık olan kolinin  içinde isimlere yazılmış zarflar vardı. İçinde kendi adıma olan zarfı aldığımda  ‘ Nevşehir Belediyespora 15.12.2023 -15. 06.2024 Tarihleri arasında Tüzüğümüz gereği aylık 500 TL,olan üyelik aidanızı en geç 10.07.2024 tarihine kadar aşağıda bulunan kulübümüze ait olan İBAN numarasına yatırarak dekontu kulübümüze ulaştırmanızı rica ederim.” Şeklinde Kulüp yazısını aldım. Yazılı belgenin altında Kulüp As Başkanı Caner Demir imzası vardı. Halbuki Nevşehir Belediyespor tüzüğünde üye aidat bedeli her üye için 12 TL olarak belirlendiğini çok iyi biliyorum. ”dedi.

Nevşehir Belediyespor tarafından kendisine gönderilen belgenin şaşkınlığını halen üzerinden atamadığını belirten üye ; “ Kulüpte çalışan arkadaş, beni telefon ile aradığında kolinin içerisinde ne olduğunu bilmediğini belirtiyordu. Üzeri açık halde ulaştığım kolinin içerisinde hani kolide ne olduğunu bilmiyordun? Yalanı söylerken hiç mi sıkılmadınız ? “ şeklinde konuştu.

Daha sonra kulüp yöneticilerine sorular yönelten üye, bunlarında cevaplandırılması istediğinde bulundu.

İşte sorular ;

Hangi tüzüğün hangi maddesine göre aylık üye aidatı 500 TL,?

-Aidatı koliyle Akaryakıt istasyonuna koymak ne kadar doğru?

-Nevşehir Belediyespor üyelerinin ismi bir kolide Akaryakıt istasyonunda vitrine koymak ve üyeleri aşağılamak mı amacınız?

-Posta yoluyla gönderecek paranız yoksa söyleseydiniz,  posta ücretini size yollardım.

-Takıma yeni üye olan kişilerden 1.000 TL aldınız , ya kendi  kaydettiğiniz üyelerden ne kadar para aldınız.?

-Dağıttığınız formalardan ne kadar para aldınız?

-Hangi takıma futbolcu seçmeleri adı altında kaç lira para aldınız.? Bunlara makbuz verdiniz mi?

-Futbolculara, Çalışanlara, Kasap, Bakkal, Manav  ve diğer esnaflara ne kadar borcunuz var?

-Futbolcuların ve çalışanların SGK’ya primleri  yattımı?

-SGK’ ya kulübün ne kadar borcu var?

Bu gidişte takımda transfer yapamayacaksınız,  alacaklı futbolcular, Teknik Direktörler  federasyona (UCK),Uyuşmazlık Çözüm Kurulana müracaat etti.

-Transfer döneminde şu ana kadar nasıl bir çalışma yaptınız?

Rakiplerimiz Transfer çalışmalarını tamamlayıp kamp yapmaya başlarken siz ne yapıyorsunuz?

-Maçlara çıkmak için Federasyona lisans parasını ne zaman yatıracaksınız?

-Taraftarlar artık bu takımı bırakıp gitmenizi isterken siz hala niye diretiyorsunuz.?

Takım küme düşmeden son anda kurtuldu, sahası olmayan bir takım nerde nasıl maç yapacak?

Gazi stadını Nevşehir Belediyesi kiraladı. Belediye Başkanı Rasim Arı ile Gazi stadında maç yapabilir miyiz diye konuştunuz mu ?

Böyle bir durumda  Başkan Arı’nın kabul etmemesi halinde,  Nevşehir Belediyespor’un  , kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı hangi sahada oynatmayı planladınız ?

-Ve sorulacak bir çok soru var  taraftarların cevap beklediği.” değerlendirmesinde bulundu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam