reklam
reklam

Narlı 8. Sınıf Öğrencilerinin Karne Hediyesi Ankara Ziyareti Oldu « nevsehir haber

24 Haziran 2025 - 00:30

Narlı 8. Sınıf Öğrencilerinin Karne Hediyesi Ankara Ziyareti Oldu

Son Güncelleme :

23 Haziran 2025 - 17:17

reklam
Narlı 8. Sınıf Öğrencilerinin Karne Hediyesi Ankara Ziyareti Oldu
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, 8. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak Ankara ziyareti vaad etti ve vaadini de bugün gerçekleştirdi.

Nar Belediyesi Otobüsü ile Ankara’ya giden Narlı öğrenciler unutamayacakları bir Ankara ziyaretine böylelikle imzalarını attılar.

Belediye Başkanı Süleyman Özçelik konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “ 8. sınıf öğrencilerimize karne hediyesi olarak düzenlediğimiz Ankara gezimizde; Cumhuriyetimizin simgesi Anıtkabir’i ziyaret ettik, Millet Kütüphanesi’nde bilgiyle buluştuk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde demokrasi ruhunu yerinde yaşadık.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin hem milli değerlerimizi yerinde görmeleri hem de unutamayacakları bir deneyim yaşamaları bizler için en büyük mutluluk.

Nar Belediyesi olarak, çocuklarımızın sadece eğitimine değil; tarih bilincine, kültürel gelişimine ve hayal gücüne de katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Katılım sağlayan Nar Kasabasında ikamet eden bütün öğrencilerimize ve bize evlatlarını emanet eden velilerimize teşekkür ederiz.”

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam