
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin belde Belediye Başkanı Ercan Selvi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti ve sonrasında Belediye Başkan Aday Adaylıklarını resmen yaptılar.
MHP’li Belediye Başkanları ortak açıklamalarında Ankara ziyaretlerine ilişkin olarak şu ifadelerde bulundular; “ Hareketimizin merkezinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olur ve dualarını alarak Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a adaylık başvurularımızı yaptık.
Sayın genel başkanımız o makamlar sizin ve ülkemizin onuru, gururu aynı şevk aynı heyecanla hizmetlerinize devam edeceksiniz bizlerde bir kaya gibi arkanızda olacağız sizleri her zaman destekleyeceğiz. Allah zorunuzu kolaylaştırsın inşallah diyerek hayır dualarıyla uğurladılar. Teşekkürler Sayın Genel Başkanım.”