
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) TBMM Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile MHP İl Başkanı Adnan Doğu başkanlığındaki MHP heyeti, Gülşehir ilçesine bağlı Emmiler ve Gökçetoprak köylerinde, vatandaşlarla bir araya gelip sorun,.istek ve dileklerine çözüm aradı.
Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci ve MHP İl Genel Meclis üyesi Ahmet Rıfat Varol’un yanı sıra diğer parti yöneticilerinin de katıldığı Gökçetoprak köyündeki izlenimlerini aktaran Prof. Dr. Kılıç;”Köy meydanında selam verdik, çaylar demlendi, ekmekler bölündü, sohbetler uzadıkça uzadı.
Toprağı bereketli, gönlü güzel insanların olduğu bu köyde, dostluk da muhabbet de bambaşka.
Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, bereketimizi eksik etmesin.” ifadelerine yer verdi.
Kılıç, Emmiler köyündeki ziyaretine ilişkin olarak da; “ Gülşehir’imizin Emmiler Köyü’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Köy meydanında, evlerin önünde, tarlasında çalışan kardeşlerimizle sohbet ettik, hâl hatır sorduk.
Samimi misafirperverlikleri, gönül zenginlikleri ve içten duaları için hepsine yürekten teşekkür ediyorum.
Emmiler Köyü’nün güzel insanlarına sağlık, huzur ve bereket diliyorum.” Değerlendirmelerinde bulundu.