reklam

Karapınar’da 25 Milyon TL’lik 12 Derslikli Yeni İlkokul Binası Tamamlanmak Üzere « nevsehir haber

8 Temmuz 2024 - 14:48

Karapınar’da 25 Milyon TL’lik 12 Derslikli Yeni İlkokul Binası Tamamlanmak Üzere

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 9:27

reklam
Karapınar’da 25 Milyon TL’lik 12 Derslikli Yeni İlkokul Binası Tamamlanmak Üzere
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde toplam  25 Milyon TL yatırım bedelli 12 derslikli İlkokul binası yapılıyor. Hedef  İlkokulun 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında hizmete kazandırabilmek.

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Beldesinde yapımı devam eden 25 milyon TL’lik dev yatırımı,  Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldılar.

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’ya bu ziyareti esnasında refakat eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş , Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım’a Karapınar Beldesindeki Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Yapımı devam eden 25 milyon TL yatırım bedelli 12 derslik olarak planlanan Karapınar İlkokulunu ziyaret eden Nevşehir Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş İnşaat hakkında ilkokul yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş bu ziyarete ilişkin olarak ” Karapınar Beldemiz özellikle eğitim ve öğretim konusunda bizim dönemimizde adeta şahlanış yaşadı. Bunun en önemli göstergesi de uzun süre yapımı için uğraş verdiğimiz ve 25 milyon TL yatırım bedeli olan 12 derslikli bu ilkokulumuz olacak. Nasip olursa önünüzdeki Eğitim ve Öğretim sezonuna okulumuzu eğitim ve öğretime açmış olacağız. Bu süreçte Sayın İl Millî Eğitim Müdürümüzün bize büyük destekleri oldu. Bu anlamda Sayın Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Yazıcı, Acıgöl İlçe Millî Eğitim Müdürü Semih Kırım’a ve değerli ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Karapınar Beldemizde bundan sonraki dönemde biz Belediye’de olduğumuz sürece Eğitim ve Öğretime yatırıma aralıksız devam edeceğiz.

Bundan sonraki süreçte de Sayın İl Millî Eğitim Müdürümüz ile yine yakın çalışmaya devam edeceğiz” dedi

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam