reklam
reklam

Kalp rahatsızlığı yaşayan engelli, Ürgüp Belediyesi tarafından Kayseri’ye ulaştırıldı « nevsehir haber

11 Kasım 2025 - 16:01

Kalp rahatsızlığı yaşayan engelli, Ürgüp Belediyesi tarafından Kayseri’ye ulaştırıldı

Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 12:23

reklam
Kalp rahatsızlığı yaşayan engelli, Ürgüp Belediyesi tarafından Kayseri’ye ulaştırıldı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ürgüp’te yaşayan Hamza Kardaş isimli engelli vatandaş, yoğun kar yağışının etkili olduğu gün kalp rahatsızlığı geçirdi. Acilen Kayseri’ye gitmesi gereken Kardaş Ürgüp Belediyesi’ne ulaştı.

Ürgüp Belediyesi’nin engelli taşıma aracı ile Kayseri’ye götürülerek anjio yapılan Hamza Kardaş, tedavisinin tamamlanmasının ardından Ürgüp’teki evine getirildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e çok teşekkür ettiğini ifade eden Kardaş, “Kalp krizi geçirmişim, bilemiyordum. Ani bir rahatsızlıkla Kayseri’ye gitmem gerekiyordu. Engelli taşıma aracımız sayesinde Kayseri’ye  zamanında gittim. Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek, minnettar olsak az.” redi.

Kayseri’de özel bir hastanede tedavisi tamamlanan ve sağlık durumu iyi olan Hamza Kardaş, Ürgüp  Kavaklıönü mahallesindeki evine getirildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sosyal belediyeciliğimizin gereği olarak engelli aracımızı hazır hale getirmiştik. Hepimiz birer engelli adayıyız, keşke ihtiyaç olmasa ama zor günler de hayatın bir parçası. Hamza abimiz de karın yoğun  yağdığı bir anda rahatsızlanmış, bize ulaştı, hemen arkadaşları görevlendirdim. Zamanında müdahale ile kısa zamanda sağlığına kavuştu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu yineliyorum.” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam