reklam

JANDARMA,  UYUŞTURUCU İLE MÜCADELESİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR « nevsehir haber

30 Haziran 2024 - 21:39

JANDARMA,  UYUŞTURUCU İLE MÜCADELESİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 18:41

reklam
JANDARMA,  UYUŞTURUCU İLE MÜCADELESİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir İl Jandarma ekiplerinin uluşturucu madde kullanıcıları ve ticaretini yapanlara yönelik kararlı mücadelesi sürüyor. Avanos ilçesinde 245 gram uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgilere göre,Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ve yasadışı ekimle mücadele kapsamında, Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, H.G. ve Ö.B. isimli şahısların üzerinde ve bulundukları araçta yapılan aramada; 245 gram metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.

Şahıslar hakkında Avanos Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçlarından, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Öte yandan, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, O.G., A.G, ve H.Ö. isimli şahısların evinde ve eklentilerinde yapılan aramada; 9 kök  kenevir bitkisi ele geçirildi.

Şahıslar hakkında Gülşehir Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve 2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam