reklam

Jandarma ekipleri,uyuşturucu ile mücadeleyi sürdürüyor « nevsehir haber

2 Temmuz 2024 - 18:05

Jandarma ekipleri,uyuşturucu ile mücadeleyi sürdürüyor

Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 10:14

reklam
Jandarma ekipleri,uyuşturucu ile mücadeleyi sürdürüyor
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de uyuşturucu madde bulunduran 6 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir  İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında  Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, M.D. ve M.U.U. isimli şahısların üzerinde ve aracında yapılan aramada 1,24 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı (payp) ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında Avanos Cumhuriyet Savcısı tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretini Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Nevşehir  Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında da , M.K. isimli şahısın üzerinde yapılan aramada 0,15 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, M.A., H.A, ve M.A.K. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 1,01 gram Kubar Esrar isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.. Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam