reklam

İstanbul’da meydana gelen terör olayını Nevşehir’de Sivil Toplum Kuruluşları Lanetledi « nevsehir haber

19 Nisan 2024 - 11:02

İstanbul’da meydana gelen terör olayını Nevşehir’de Sivil Toplum Kuruluşları Lanetledi

Son Güncelleme :

12 Aralık 2016 - 10:30

reklam
İstanbul’da meydana gelen terör olayını Nevşehir’de Sivil Toplum Kuruluşları Lanetledi
reklam

Nevşehir’de Gülbahçe önünde düzenlenen basın açıklamasında sivil toplum kuruluşları adına konuşan Sağlık-Sen Başkanı  Turgay Çetin 

    İstanbul Beşiktaş’ta,Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüse düzenlenen hain saldırı ve Maçka parkında canlı bomba tarafından yapılan terör saldırısında 36’sı polis olmak üzere 44 şehit olurken , yaklaşık olarak 160 kişi ise yaralandı .

”Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa ,korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.

Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek,birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir.Bilinmelidir ki,bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetletmekte ,saflarımızı dahada sıklaştırmaktadır .

Dik duracağız.Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız,metanetimizi koruyacağız .

Öncelikle terörü,teröristi ,destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz.

Türk milleti artık sabrının sonuna gelmiştir ama büyüklüğün göstergesi de kimsenin dayanamadığı acılara dayanmak ,kimsenin göstermediği sabrı göstermektir .Bu devlet,bizim en değerli varlığımız.Bu devlete sahip çıkmak da her Türk vatandaşının asli görevidir .Ancak öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli,Terörle mücadele,uzun soluklu ,kararlı ve etkili olmalıdır.

Bu süreçte Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu,dost düşman herkes görmelidir.Devletimiz büyüktür ve terörü de terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Bundan Hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Terörün yok edilebilmesi için alınacak ekonomik ve sosyal tedbirlerin sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle hayata geçirilmesi büyük önem taşımaktır.

Türkiye Kamu-Sen, bu yönde devletimizin atacağı her türlü adıma gücünün yettiği kadar destek vermeye hazırız diyerek konuşmasına son verdi .

Dua okunarak basın açıklaması son bulmuştur .

Haber: Nevşehir trend haber

 

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam