reklam
reklam

Nevşehir Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Korkutmaz Açıkladı “ESNAF İÇİN KREDİ LİMİDİ 525 BİN TL OLDU” « nevsehir haber

9 Ekim 2025 - 10:05

Nevşehir Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Korkutmaz Açıkladı “ESNAF İÇİN KREDİ LİMİDİ 525 BİN TL OLDU”

Son Güncelleme :

21 Kasım 2023 - 16:49

reklam
Nevşehir Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Korkutmaz Açıkladı  “ESNAF İÇİN KREDİ LİMİDİ 525 BİN TL OLDU”
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER) – Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği(TESKOMB)  Genel Merkez Yönetim Kurulumuzca alınan kararlar doğrultusunda esnaf ve sanatkarlara yönelik kredi limitlerimiz üst limit olarak 525.000 TL olarak belirlendiği bildirildi.

Konuya ilişkin bilgilendirmeyi  Ankara 2. Bölge Ankara 2. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz yaptı.

Korkutmaz, TESKOMB  Genel Merkez Yönetim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda esnaf ve sanatkarlara yönelik kredi limitlerimiz üst limit olarak 525.000 TL olarak belirlendiği bilgisini paylaşırken bazı meslek gruplarından da nace kodunun  kaldırıldığını sözlerine ekledi.

Korkutmaz “ Alınan kararlar .esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun. Kredi talep ihtiyacı olan esnaf ve sanatkarlarımızı kooperatifimize bekleriz” bilgilendirmesinde

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam